Martorelles obre la preinscripció al Casal d'estiu, encara pendent de l'evolució de la crisi de la Covid-19

Dimecres, 6 de maig de 2020 a les 00:00

L'Ajuntament ha posat en marxa un sistema per tal de comptabilitzar el número d'usuaris previst, ja que seran les autoritats sanitàries les que marcaran l'aforament màxim. 

L'Ajuntament de Martorelles i l'entitat Genis per l'animació sociocultural (GASC) obren aquest dijous 7 de maig el termini de presentació de la preinscripció del Casal d'Estiu 2020, una activitat encara subjecta a l'evolució de la crisi de la Covid-19 i a les indicacions de les autoritats sanitàries al respecte. 

Aquesta situació d'excepcionalitat fa que les inscripcions siguin enguany a través de mitjans telemàtics i no presencials a partir d'aquest dijous 7 de maig. L'Ajuntament ha posat en marxa un sistema de preincripcions per tal de comptabilitzar el número total d'usuaris previst, ja que seran les autoritats les que marcaran l'aforament màxim. 

La reserva de plaça es farà per orde d'arribada dels documents. Un cop formalitzada la preinscripció, l'entitat us explicarà com cal procedir per formalitzar la inscripció i els document que cal aportar. És important seguir tot el procediment per a formalitzar la inscripció al Casal d'esiu 2020 en les dates proposades, ja que per motius de l'actual crisi sanitària no s'acceptaran inscripcions fora de termini. 

Quan es formalitzi la inscripció, es sol•licitarà als familiars o tutors una fotocòpia escanejada del carnet de vacunacions actualitzat o un certificat mèdic oficial dels infants, com a mesura preventiva per la transmissió de malalties i la targeta sanitària.

Per tal de formalitzar la preinscripció caldrà enviar el formulari de preinscripció a l'adreça de correu electronic inscripcionscasalgasc@gmail.com.

Trobareu la informació del casal d’estiu a la web municipal i a les xarxes socials (instagram, facebook) de l’entitat GASC.

Anul·lacions

Si és el participant qui anul•la la inscripció, i sempre que no ho notifiqui almenys 15 dies abans de l’inici de l’activitat, l’entitat organitzadora li retornarà, com a màxim, el 75% de l’import ja abonat de l’activitat.

Darrera actualització: 21.05.2020 | 09:50