L'artista urbà Dase projecta el nou mural de Carrencà

Dilluns, 7 de setembre de 2020 a les 00:00

La primera fase de l'obra s'inaugurarà durant la Festa Major 2020 i la segona es dissenyarà i pintarà de forma participativa. 

Una de les activitats de la Festa Major 2020 de Martorelles és la inauguració del mural de Carrencà (dimecres 9, 19:45h) a càrrec del grafiter i artista urbà molletà, Dase. 

La proposta està inspirada en l’entorn de Carrencà i Martorelles. Tindrà referències al mosaic de la Masia, la murtra o el raïm i els colors de la bandera. El material utilitzat és pintura acrílica a l’aIgua (sense disolvents ni plom), vegana (amb respecte animal)  i de proximitat, fabricada a Barcelona.

El mural es pintarà en dues fases, ara inaugurem la primera fase i en una segona, prevista per la tardor, es farà un procés participatiu per a triar els dissenys i fer-lo amb la ciutadania.  

Aquesta segona part seria la part del mur i contramur que hi ha just davant les pistes. La idea és triar 4 temàtiques i triar els dissenys i pintar-lo de manera participativa.

Dase neix com a nom artístic del muralista molletà, un dels artistes urbans catalans que va començar en l’art urbà fent graffiti i pintura mural a Barcelona el 2006.

Aviat va conèixer i aprendre dels autors dels millors grafits del món. Primer, d'artistes urbanes espanyoles de Mollet de Vallès i d'altres artistes urbans famosos de Barcelona. Més endavant, al participar com a artista en esdeveniments nacionals i internacionals, va començar a col·laborar amb muralistes espanyols famosos, americans, francesos...

Darrera actualització: 08.09.2020 | 14:03