El servei mòbil de reparació Reparatruck torna al mercat aquest mes de setembre

Dilluns, 14 de setembre de 2020 a les 00:00
  • El dissabte 19 de setembre veïns i veïnes podran dur-hi petits aparells electrònics, bicicletes i aparells informàtics.

El servei mòbil de reparació Reparatruck, torna aquest mes de setembre al mercat de Carrencà. El dissabte 19 de setembre de 10h a 13h la ciutadania podrà dur-hi petits electrodomèstics, ordinadors o bicicletes.

El Reparatruck és un servei mòbil d’autoreparació que impulsa la reparació d’aparells i la la vegada promou la prevenció de Residus. El seu objectiu és fomentar aquesta prevenció i que la ciutadania aprengui a fer les reparacions fàcils i més comunes dels seus electrodomèstics de manera segura, amb el suport d’un tècnic especialista i les eines necessàries.

Els aparells es poden portar al punt on es troba situada la furgoneta Reparatruck i allà mateix els tècnics ensenyen a reparar petits electrodomèstics, ordinadors, bicicletes... El servei s’ofereix durant 3 hores, és totalment gratuït i posa a disposició les eines necessàries.

El fet d’oferir el serveis al carrer fa que tingui visibilitat i sigui molt accessible. Aquesta va ser una de les accions que l’Ajuntament va organitzar al mes de novembre passat en el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus i que va repetir el passat juliol.

Darrera actualització: 14.09.2020 | 11:49