Adeu 2023, benvingut 2024

Divendres, 12 de gener de 2024 a les 00:00
  • Martorelles En Comú Podem - Gener 2024

Acomiadem el 2023 i donem la benvinguda a un nou any. Aquests darrers sis mesos han estat els primers que hem format part del govern, primers mesos de contacte, de traspassos, d’aprenentatges i de nous reptes. Ens agradaria destacar diferents iniciatives i accions que hem portat a terme durant aquest temps.

Des de l’àrea d’esports s’han realitzat per primera vegada dues noves activitats, per una banda el triatló infantil de Festa Major i per una altra les Campanades sobre rodes d’aquest Nadal, una bicicletada al poble amb un tancament d’any de festa familiar.
Per una altra banda, volem destacar el inici del procés del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), ara s’inicia el procés participatiu.  Quan vam entrar a govern teníem clar quin model de poble volíem pel futur de Martorelles i que el veïnat havia de participar també del futur del nostre poble. 35 anys més tard és definirà com volem que sigui el poble de Martorelles; més segur per anar a peu, igual de verd, més accessible i millor connectat en alguns dels nostres barris i carrers.

També hem creat la figura de les regidories de barri, per tal d’apropar una mica més el nostre ajuntament a la nostra ciutadania, cada barri ja té un regidor o regidora referent a qui poden dirigir-se per expressar les seves necessitats a nivell comunitari per tal de millorar la vida de tots els barris de Martorelles.

Hem donat la benvinguda amb molta il·lusió amb la recent celebració de la nit de Reis al nostre poble, que des de la regidoria de Festes Populars s’ha treballat incansablement per a què la nit més màgica de l’any arribés a Martorelles, tot i la pluja que tant necessitem, la nostra ciutadania va sortir als carrers a gaudir de la Cavalcada i el Campament Reial, tot això no hagués estat possible sense la col·laboració de les entitats i les persones voluntàries que sota la pluja van repartir il·lusió i també regals a les llars de Martorelles.

Encarem un 2024 amb un pressupostos que tornaran a començar de 0, i per tant amb noves propostes i nous reptes per realitzar. I amb ells donarem pas a noves accions pel nostre poble. Tot i el que suposa aquesta responsabilitat i compromís polític, aquest any, com a societat hem d’assumir també compromisos i responsabilitat per fer front a la manca d’aigua i a totes les senyals d’emergència que els nostre medi ambient ens fa dia a dia, això és cosa de tothom. 

Darrera actualització: 12.01.2024 | 11:35