Vespres al pati

Cicle d'arts escèniques a Carrencà.

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Martorelles ha programat un nou cicle d'arts escèniques a Carrencà pels dies 11, 12, 18, 19, 25 i 26 de juliol a les 20h al pati de la Masia.

Compra d'entradesDissabte 25 de juliol · 20h

Blonde Paris amb la cia. TourOperateur

Benvinguts a Blonde Paris, la tour operadora low cost que us farà un tomb per París a través de les seves cançons a bord de l’acordió del nostre comandant Ferdinand Martines i el guia poliglota Jordi Vidal que us cantarà en català perquè gaudiu de tots els encants de la ciutat de la llum. Perquè Paris sera toujours Paris. Veu: Jordi Vidal. Acordió: Ferran Martínez.

 

Diumenge 26 de juliol · 20h

Teatre arrossegat amb la cia. Teatre Nu

El Teatre Arrossegat de Catalunya és una companyia que mou el seu escenari pel món, per representar a places i carrers les històries més conegudes i estimades del repertori universal. L’escenari del Teatre Arrossegat es desplega davant dels ulls del públic per oferir un teatre popular, que s’inspira en l’art i l’ofici dels còmics ambulants. Una proposta plena de joc, popularitat i complicitat amb el públic. Pregunteu pel nostre ampli repertori.

Espectacle per adults a partir de 3 anys.

W eb Teatre Nu

 

 

Espectacles celebrats

 

Sandra Bautista (Trapezista)  -  Dissabte 11 de juliol (20h)

La Sandra és una cantautora de Martorelles que presentarà el seu segon disc "Trapezista" (2019) al seu poble. Un disc amb nombroses col·laboracions. Miki Santamaria i Guillem Boltó de Doctor Prats han gravat baixos i vents, també Dani Catena d'Elefantes ha enregistrat les bateries i el guitarrista de confiança de Bautista, Víctor Martínez, també hi ha estat present. Tot sota la batuta de Carlos Manzanares (El Kanka, Pedro Pastor, Muerdo) com a productor. 

Web Sandra Bautista

 

"A la fresca" de la cia. Anna Confetti -  Diumenge 12 de juliol (20h) 

La Cia. Anna Confetti Fa més de 30 anys que provoca somriures amb els seus espectacle de carrer i de sala. Espectacles còmics i poètics per a tots els públics, expressant-se amb el llenguatge de l'clown, el circ i la música.

A Martorelle portaran "A la fresca" teatre còmic de carrer. Tres personatges i una cadira gegant surten a prendre la fresca, generant diferents situacions còmiques al llarg d'un recorregut.

Espectacle inspirat en situacions quotidianes, visual i amb poques paraules.

Web Cia. Anna Confetti

Dissabte 18 de juliol · 20h

La Folie presenta Com un ocell

Com un ocell és el títol del tercer disc de La Folie i, a la vegada, el primer tema que la banda va compondre l’any 2012. En aquest disc, que presentaran a Martorelles, l’afegeixen en format de bonus track.

Web La Folie

 

Diumenge 19 de juliol · 20h

Obre els ulls amb el mag Pau Segalès 

Pau Segalés ens ofereix en tan sols 50 minuts la suma d'anys d'experiència i recorregut per escenaris de més d'una vintena de països en quatre continents. Màgia, humor, misteri, interacció (respectant en tot moment les mesures de seguretat), il·lusions amb objectes quotidians es barregen per fer gaudir al públic i evadir-se del moment tan difícil que ens ha tocat viure.

Web Pau Segalès

Darrera actualització: 20.07.2020 | 11:20
Darrera actualització: 20.07.2020 | 11:20