Els concursos

Tiktokeja per Festa Major!

A conseqüència del canvi de format per la pandèmia, una de les novetats d'aquest Festa Major és el Concurs de Tik Tok. Hi ha dues categories, la de ball en un dels espais de la Festa Major 2020 o la categoria lliure,que convida a fer un vídeo de temàtica lliure a un dels espais de la festa.

La durada màxima d'aquests vídeos és de 30 segons i es pot enregistrar des de qualsevol dispositiu, tauleta, mòbil o càmera. 

En cas de disposar de perfil públic publicar el vídeo amb l’etiqueta #FMMartorelles.

El millor vídeo de cada categoria serà premiat amb un dispositiu tauleta valorat en 160€ euros. Els criteris de valoració del jurat seran:

  • 4 punts la utilització de transicions
  • 3 punts la utilització d’efectes
  • 3 punts l’originalitat
  • 3 punts el protagonisme dels espais i elements de Festa Major

Després de Festa Major s’anunciarà els vídeos guanyadors en les xarxes socials de l’Ajuntament de Martorelles.

Els menors de 18 hauran d’adjuntar en el formulari d’inscripció el full de consentiment.

Guarneix el balcó per Festa Major!

L'Ajuntament convoca també el Concurs de guarniment de balcons, façanes i aparadors de Festa Major i per tal d'embellir els espais durant la celebració de la Festa Major de Martorelles.

El concurs està obert a tothom que disposi d’un habitatge a títol de propietari o d’arrendatari, amb balcó i façana que reuneixin les condicions necessàries per a ser decorats, sense que això suposi un perill per a la integritat de l’habitatge i de la dels vianants, i es trobi dins el terme municipal de Martorelles.

Els premis a la modalitat de Balcó i Façanes són:

  • 1r Premi 200 €  
  • 2n Premi: 100€ en vals de compra a bescanviar en els comerços de Martorelles
  • El premi a la modalitat d’Aparador consistirá en el lliurament d’un Diploma que el distingeix com a Millor aparador de Festa Major de Martorelles.

Per a participar al concurs caldrà emplenar el formulari del concurs que hi ha sota aquestes línies. Nomès es podrà fer una inscripció per habitatge i/o local.

Un cop guarnit els balcons, façanes i aparadors es publicarà una imatge al Facebook i/o Instagram amb el hastag #FMMartorelles

Darrera actualització: 09.09.2020 | 13:27
Darrera actualització: 09.09.2020 | 13:27