Caminada nocturna contra el càncer de mama

Cinquena edició: 13 de novembre

La regidoria d'Igualtat, amb la col•laboració de les d'Esports i Salut, impulsen el proper 13 de novembre (data modificada per la situació de la pandèmia) la cinquena edició de la Caminada nocturna contra el Càncer de Mama a l'entorn del 19 d'octubre, Dia mundial per la lluita contra la malaltia. . 

Com a principal novetat d'aquesta edició, es redueix el nombre d'inscripcions a 300 per la pandèmia de la Covid-19 i es faran de manera telemàtica a través de la pàgina martorelles.cat/entrades o bé presencialment a l'OAC de l'Ajuntament. Tot i aquesta reducció d’inscripcions, aquestes seguirán obertes per aquelles persones que vulguin col•laborar amb el bo d’ajut (5€) que va destinat a l’Associació Espanyola Contra el Càncer. 

La pandèmia també ha obligat a suprimir la botifarrada de després de la caminada. El preu del bo d'ajut passa de 7€ a 5€ i l'obsequi d'enguany és una mascareta amb el logotip de la caminada. 

En aquesta cinquena edició només hi haurà un recorregut llarg: es facilitarà la ruta per Google Maps i s’habilitaran cartells amb codi QR per seguir el camí. Les sortides seran esglaonades en grups de 20 en intervals de 3 minuts i el primer grup sortirà a les 20 hores des de les pistes de Carrencà.

L'ús de la mascareta serà obligatori en el tram urbà i recomanable en el tram rural. L'organització vetllarà per a seguir la normativa dictada pel PROCICAT per la Covid-19 en tot moment. 

Mapa del recorregut:

Si no veus el mapa fes clic aquí

Darrera actualització: 14.10.2020 | 15:40
Darrera actualització: 14.10.2020 | 15:40